Over ons

GreenSite is sinds 1993 een particulier initiatief. Gestart als bulletin board systeem, maar in 1994 overgeschakeld naar het toen in opkomst zijnde World Wide Web, wat we tegenwoordig simpelweg het Internet noemen.

Op het moment van schrijven is de klimaattop van Glasgow 2021 aan de gang. Regeringsleiders en hun gevolg vliegen af en aan om het klimaat te redden. Ze zeggen dat de tijd van blah blah blah over is en dat het nu tijd is voor actie actie actie. Leuk dat ze de speech van Greta Thunberg ook gehoord hebben en dat ze het nu tijd voor actie vinden, maar gebeurt er dan ook wat? We zullen het zien de komende jaren. Het doel van GreenSite is om de planeet Aarde weer schoon te krijgen en schoon te houden, zodat onze kinderen, kleinkinderen en alles wat erna komt ook nog van deze planeet kunnen genieten. Wij geloven als steeds meer mensen in actie komen, we meer bereiken dan de politici en gevolg. Als vele mensen een kleine stap maken, is dat een grote sprong voorwaarts voor de mensheid, om Neil Amstrong maar eens te citeren.

Wij proberen door informatie en tips te delen, je op weg te helpen naar een schonere wereld. Het zijn soms simpele adviezen, maar je moet niet raar opkijken dat vele mensen die niet gewoon uitvoeren. Uiteraard is alle hulp van jullie welkom met het vinden van nuttige adviezen. Reageren vinden we ook prima, zolang het onze normen en waarde niet overschrijdt.

Je steunt ons door de adviezen ter harte te nemen. Jouw en mijn nageslacht zal je dankbaar zijn.